Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: Επέστρεψε στις εμφανίσεις MVP με double-double

Βεζένκοβ: Επέστρεψε στις εμφανίσεις MVP με double-double
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 13:21

Το ματς με το Περιστέρι και η νίκη του Ολυμπιακού, η οποία τον φέρνει στους ημιτελικούς της Α1 με τον Προμηθέα, σημαδεύτηκαν από αρκετά ατομικά επιτεύγματα των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ένα εξ αυτών είναι φυσικά το double-double του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος έφτασε και τις 200 εύστοχες βολές, σε 142 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Ο Σάσα που ξέρουμε και αγαπάμε είναι εδώ, δυνατός και οδηγεί με τις εμφανίσεις του τον Ολυμπιακό προς τους τελικούς της Α1 και την κούπα!

Χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο Σάσα Βεζένκοφ είχε 4/4 βολές με τις οποίες έφτασε τις 200 εύστοχες σε 142 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Έχει πλέον 202/259 (77,99%).

Παράλληλα ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» έχοντας 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, σημείωσε double-double και στο δεύτερο ματς της σειράς –είχε 20 πόντους και 15 ριμπάουντ στο πρώτο- προσπέρασε τον Δημήτρη Αγραβάνη και έφτασε τον Σακούρ Τζούστον στα επτά και στη δεύτερη θέση της λίστας του φετινού Πρωταθλήματος. Ήταν το τρίτο από τα επτά double-double του Βεζένκοφ στο οποίο έμεινε χωρίς λάθος.

Ήταν το 12ο double-double του Ολυμπιακού στο φετινό Πρωτάθλημα και με αυτό, έφτασε τη Λάρισα στη δεύτερη θέση της λίστας πίσω μόνο από τον Άρη που είχε 15.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης