Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα» (video)

Βεζένκοβ: «Είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα» (video)
Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2022 - 00:36

Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Σάσα Βεζένκοβ, αυτήν τη φορά στην Πάτρα με αντίπαλο τον Προμηθέα. Τελείωσε το παιχνίδι με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, άλλο ένα νταμπλ-νταμπλ και άλλο ένα βραβείο MVP. Και μετά δήλωσε στην ΕΡΤ ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρωτάθλημα.

«Ήταν δύσκολη η πρώτη εβδομάδα μετά το Final Four, το μυαλό μας ήταν εκεί. O Προμηθέας έχει πολύ καλούς παίκτες και γεμάτη ομάδα. Θέλαμε να δείξουμε ότι είμαστε συγκεντρωμένοι για τον τελικό μας στόχο, τον πιο σημαντικό στόχο της χρονιάς. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήμασταν αφοσιωμένοι, όλοι βάζουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα και είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Έχουμε 12 παίκτες που θέλουν να παίξουν και μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το επίπεδο πρέπει να μένει ψηλά όποιος και αν παίζει. Να κλείσουμε τη σειρά και να περιμένουμε τον Παναθηναϊκό. Με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης