Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίζει» για τη Βαλένθια ο Γκριγκόνις που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό

«Παίζει» για τη Βαλένθια ο Γκριγκόνις που γράφτηκε για τον Ολυμπιακό
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 12:40

Το όνομα του Μάριους Γκριγκόνις, πολύ πρόσφατα «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής Λιθουανός είχε γραφτεί στην Ιταλία, για τον Θρύλο, με την ομάδα του Πειραιά να σπεύδει να βάλει άμεσα τέλος στα σενάρια, θέλοντας να κρατήσει άπαντες επικεντρωμένους στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός διέψευσε για Γκριγκόνις, αλλά το όνομά του επανέρχεται σήμερα στην επικαιρότητα. Με άλλη ομάδα να «μπλέκεται» μαζί του. Το σενάριο που έρχεται από την Ισπανία, τον βάζει σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός ενεπλάκη σε μεταγραφικό σενάριο με τον παίκτη, πολύ πρόσφατα, σύμφωνα με τα όσα είχε γράψει ο Αλεσάντρο Μάγκι, από το Sportando.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σήμερα έρχεται το apuntmedia να αναφέρει πως ο Γκριγκόνις είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του και όπως συγκεκριμένα προσθέτει το δημοσίευμα, το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι πολύ καλό.

Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν δίνει περισσότερη βάση στο θέμα, από ό,τι χρειάζεται, αφού παραμένει συγκεντρωμένος στο πρωτάθλημα. Οι υποχρεώσεις του «τρέχουν» και ο Θρύλος θέλει να πάρει ξανά τον τίτλο στην Α1, με αποτέλεσμα όλη του η προσοχή να είναι στραμμένη εκεί. Ο Γκριγκόνις μπορεί να είναι στους υπό παρακολούθηση παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή μεταγραφική κίνηση δεν προκύπτει, από πλευράς Πειραιωτών.

Διαβάστε επίσης