Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόσο πολύ ενόχλησαν οι αλήθειες του Γιώργου Μπαρτζώκα;

Τόσο πολύ ενόχλησαν οι αλήθειες του Γιώργου Μπαρτζώκα;
Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022 - 09:57

Βγήκαν οι παπαγάλοι να υπερασπιστούν τις ομάδες τους και τα συμφέροντά τους. Να υπερασπιστούν τι ακριβώς; Τα non call και τα φάουλ-αστραπή στον Μιλουτίνοφ; Τα βήματα του Γιασικεβίτσιους που… έκανε κλακέτες στο παρκέ και τα ασταμάτητα φάουλ του Μπατίστ στα σκριν; Ας μας κάνουν τη χάρη ορισμένοι… κήρυκες, που ενοχλήθηκαν κιόλας από τις αλήθειες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Προφανώς και αυτό που είπε ισχύει, έχει βάση και για αυτό ενόχλησε κιόλας. Γιατί είναι η αλήθεια. Υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ, μια αίσθηση δικαιοσύνης. Μια αίσθηση… ανάσας. Ότι το άθλημα ΑΝΑΣΑΝΕ λιγάκι… Προσοχή. Λιγάκι. Έχουμε δρόμο ακόμη για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Αλλά όσοι θέλουμε, δουλεύουμε σωστά και προς τη σωστή κατεύθυνση…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ενοχλήθηκαν οι κήρυκες για με μερικές λέξεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποδόμησε όλα όσα έχουν πετύχει εκείνοι που προστατεύουν… Και λογικό να… θιχτούν. Αλλά ας αφήσουν οι κήρυκες του πληκτρολογίου και νοσταλγοί του φάρου τις αλήθειες να ρέουν και αν μην τις φοβούνται. Το παρελθόν πέρασε. Η σελίδα γύρισε. Και το μόνο που τους έμεινε είναι το πληκτρολόγιο. Μόνο με αυτό θα πορεύονται τώρα, αφού από μπάσκετ… δεν. No faros, no party για κείνους…

Γιώργο Μπαρτζώκα, λέγε τους αλήθειες. Και πάνω από όλα, να τους τις δείχνεις τις αλήθειες αυτές. Στο παρκέ. Εκεί όπου «μιλάς» καλύτερα. Εκεί που, στο τέλος της ημέρα, πραγματικά τους «πονάς».

Διαβάστε επίσης