Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Το «σύστημα» έχει πάρει «φωτιά» για να κρύψει τη «γύμνια» του Παναθηναϊκού

Μπάσκετ: Το «σύστημα» έχει πάρει «φωτιά» για να κρύψει τη «γύμνια» του Παναθηναϊκού
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 13:51

Ολοένα και πληθαίνουν οι επιθέσεις του γνωστού μπλοκ ΜΜΕ που στηρίζει τον εξασφύριχτρο, στην ΕΟΚ. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τους τελικούς της Α1 με προπονήσεις και δουλειά στο παρκέ. Και στο απέναντι «στρατόπεδο», οι «πράσινοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στη διαμαρτυρία και στην επικοινωνία! Έχουν ρίξει όλο το βάρος στην… πινακίδα και στο ερκοντίσιον! Έχουν ρίξει όλο το βάρος στο να επηρεάσουν τον τρόπο διεξαγωγής των τελικών (αν καταφέρουν να έρθουν, βέβαια) και κάνουν τα πάντα, για να πάρουν την προσοχή μακριά από την αγωνιστική γύμνια της ομάδας του Βόβορα, όπως αυτή αποτυπώνεται στο παρκέ!

Ο Παναθηναϊκός φωνάζει, παραπονιέται, διαμαρτύρεται και γενικά κάνει σαματά και τα γνωστά κέντρα ΜΜΕ… τρέχουν πανικόβλητα! Τρέχουν να αναδείξουν την ΕΟΚ, τη διαιτησία, την πινακίδα και τον κλιματισμό, με αποτέλεσμα ελάχιστα πράγματα να ακούγονται/γράφονται για την ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα της ομάδας του Βόβορα. Η οποία έχει κάνει… ντέρμπι τη σειρά με τη Λάρισα και δείχνει να… παραπαίει εντός γηπέδου.

Από το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, διαβάζουμε:

1) Για τη διαιτησία.

2) Για την πινακίδα.

3) Για το ερκοντίσιον.

4) Για την ΕΟΚ.

5) Για… ντροπή.

6) Για το… ελληνικό μπάσκετ.

Που ήταν άραγε αυτοί που από χθες το… αγαπούν το μπάσκετ, όλα τα προηγούμενα χρόνια; Όταν στ’ αλήθεια συνέβαιναν… σημεία και τέρατα, στα ελληνικά παρκέ;! Όταν ομαδάρες έχαναν τους τίτλους με το… έτσι θέλω; Τι πλάκα έχουν… Πόσο κωμικοί πραγματικά… Τους έμαθαν μέχρι και οι δικοί τους… Και ούτε εκείνοι δεν τους πιστεύουν πια… Παραμύθα σε όλο της το μεγαλείο και… αδικία Παναθηναϊκού από τη διαιτησία… Και άλλα τέτοια… ενδιαφέροντα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Πως τον μίκρυνες έτσι, Θρύλε

Πως τον μίκρυνες έτσι, Θρύλε

Εκείνοι οι οποίοι κάποτε λοιδορούσαν τον Ολυμπιακό, για το #μεχριτελους βλέπουν τώρα τη θυσία της ομάδας του Πειραιά να αναδεικνύει την αλήθεια!