Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπάσκετ: Αυτοπεποίθηση ο ένας, κρύβεται πίσω από δικαιολογίες ο άλλος

Μπάσκετ: Αυτοπεποίθηση ο ένας, κρύβεται πίσω από δικαιολογίες ο άλλος
Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022 - 13:31
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Στα πέντε παιχνίδια, θα κριθεί το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, για τους φετινούς τελικούς, της Stoiximan Basket League. Ο Θρύλος, αναμένει το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟ-Λάρισα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι πιθανότητες είναι υπέρ των «πράσινων» λόγω έδρας -και μόνο ίσως, αφού ο ΠΑΟ μοιάζει… κακή ομάδα- αλλά η Λάρισα, έδειξε πως μπορεί να παίξει στα ίσια για την πρόκριση… Αναμονή μέχρι το 5ο ματς και μετά αναλύσεις…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πάμε στα δικά μας: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Θρύλου στα ημιτελικά είναι ένα «μήνυμα» για τους τελικούς. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη, η επίθεση δεν «σβήνει», η άμυνα είναι στα γνωστά επίπεδα, με την ομάδα να… δαγκώνει. Και ο Ολυμπιακός, βγάζει υγεία αγωνιστική. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν μια χρονιά-βαρόμετρο για τις επόμενες και παραμένουν προσηλωμένοι και σοβαροί.

Πρώτα ήρθε το Κύπελλο, μετά το Final 4 έρχεται και το πρωτάθλημα και όσο και αν κάποιοι… δίνουν μάχη να μην έρθουν στο ΣΕΦ, φαίνεται ότι θα έρθουν! Πάλι καλά, οι σειρές είναι στα πέντε ματς και όχι στα 7 όπως στο NBA, να παίξουμε Ιούλιο τελικούς! Κακά τα ψέματα, ο Παναθηναϊκός, δεν πείθει ούτε τον κόσμο του. Όπως δεν πείθουν και οι δικαιολογίες του, μετά από κάθε ήττα… Όπως δεν έπεισε και ο αρχηγός του, σε ρόλο… Μάρθας Βούρτση.

Διαβάστε επίσης

Πως τον μίκρυνες έτσι, Θρύλε

Πως τον μίκρυνες έτσι, Θρύλε

Εκείνοι οι οποίοι κάποτε λοιδορούσαν τον Ολυμπιακό, για το #μεχριτελους βλέπουν τώρα τη θυσία της ομάδας του Πειραιά να αναδεικνύει την αλήθεια!