Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελικοί Stoiximan Basket League: Είναι καλύτερος ο Θρύλος

Τελικοί Stoiximan Basket League: Είναι καλύτερος ο Θρύλος
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2022 - 11:40
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Η στιγμή που περιμέναμε, έφτασε… Ο Θρύλος παίζει την πρώτη παρτίδα σκάκι της σειράς, απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα αποτελεί το φαβορί για τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά ποιότητας στο ρόστερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και αυτό αποτυπώνεται και στη πορεία των δύο ομάδων. Ο Θρύλος βέβαια έχει καθολική υπεροχή στα μεταξύ τους ματς καθώς έχει κερδίσει τέσσερα παιχνίδια σε αντίθεση με το ένα του ΠΑΟ.

Οι αγωνιστικές διαφορές των δύο ομάδων, φάνηκαν πιο έντονα στη φετινή Ευρωλίγκα, με βίους αντίθετους. Ο μεν Ολυμπιακός τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια, προκρίθηκε στο Final 4 στο Βελιγράδι επί της Μονακό και έμεινε εκτός τελικού στο σουτ… Ο δε Παναθηναϊκός τερμάτισε σχεδόν τελευταίος δίχως να συμπληρώσει διψήφιο αριθμό νικών. Το τι συμβαίνει στην Ευρώπη αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των ομάδων που θέλουν να πρωταγωνιστούν στο κορυφαίο επίπεδο και εκεί φαίνεται η ποιότητα των ρόστερ. Η ξεκάθαρη υπεροχή των «ερυθρόλευκων» σχεδόν σε όλες τις κατηγόριες της στατιστικής υπηρεσίας της διοργάνωσης δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα… και με διαφορά…

Καλύτερος στο πρωτάθλημα, καλύτερος στην Ευρώπη, πήρε και το κύπελλο απέναντι στον «αιώνιο»… και φεύγει για τους τελικούς με ξεκάθαρο πλεονέκτημα!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Φύγαμε για (σ)κούπα!

Φύγαμε για (σ)κούπα!

Οι τελικοί της Stoiximan Basket League με τον Παναθηναϊκό είναι εδώ! Τζάμπολ στις 21:00 στο ΣΕΦ και πάμε να γράψουμε ιστορία!