Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σλούκας στην 25άδα των πασέρ του επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Ο Σλούκας στην 25άδα των πασέρ του επαγγελματικού πρωταθλήματος!
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 16:21

Πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε στον πρώτο τελικό της σειράς, μεταξύ των δύο «αιωνίων», ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού πέτυχε 16 πόντους ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ δείχνοντας με την απόδοσή του πως η επιστροφή του στο λιμάνι δεν έγινε τυχαία.

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο προέκυψε μετά το τέλος του αγώνα με τον παίκτη του Ολυμπιακού να μπαίνει στην κορυφαία 25άδα με τους καλύτερους πασέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα από τότε που ξεκίνησε να θεωρείται επαγγελματικό. Ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τον Σλούκα και φυσικά για τον Ολυμπιακό που τον έχει στο ρόστερ του και ακολουθούν κοινή πορεία στις επιτυχίες…

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ένας από τους κορυφαίους των νικητών του χθεσινού αγώνα έχοντας «γεμάτη» στατιστική. Μέσα σε αυτή και τέσσερις ασίστ με τις οποίες κατάφερε κάτι ξεχωριστό. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μπήκε στην πρώτη 25άδα των πασέρ της Stoiximan Basket League.

Ο Σλούκας έφτασε τις 650 ασίστ καριέρας ξεπερνώντας τον Τζον Κόρφα που είχε 648 στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (είχε 1.060 συνολικά).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νίκησε… από τα αποδυτήρια

Νίκησε… από τα αποδυτήρια

Μόλις μία περίοδο χρειάστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», για κάμψουν την ομάδα του Βόβορα, που δεν μπήκε ποτέ ΣΤΟ ΣΕΦ…