Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τρία στα τρία double-double στα «αιώνια» ντέρμπι ο Βεζένκοβ!

Με τρία στα τρία double-double στα «αιώνια» ντέρμπι ο Βεζένκοβ!
Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 - 15:41

Η πρώτη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό στους τελικούς, επετεύχθη και οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν ποιος είναι το απόλυτο αφεντικό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αλλά και ποια ομάδα είναι καλύτερη τη φετινή χρονιά. Η 5η σερί νίκη επί του «αιώνιου» βρήκε τον Βεζένκοβ διπλό ξανά, σε πόντους και ριμπάουντ, με τον παίκτη του Θρύλου να έχει μάτι που… γυαλίζει όποτε βρίσκει αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού. Ειδικότερα, αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟ που ο Βεζένκοβ σημειώνει double-double!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

Ο Σάσα Βεζένκοβ με τους 12 πόντους που σημείωσε στον πρώτο τελικό έγινε ο 35ος παίκτης στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που ξεπέρασε τους 600.

Παράλληλα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχοντας και 10 ριμπάουντ, έφτασε για 9η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα σε double-double, έχοντας κάνει μάλιστα το 4/6 στα ματς της ομάδας του στα πλέι οφ. Είχαν προηγηθεί εκείνα των δύο αγώνων με το Περιστέρι Vitabiotics και του δεύτερου ημιτελικού με τον Προμηθέα.

Ίσως όμως ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Σάσα Βεζένκοβ έφτασε σε double-double και στους τρεις αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ, 13 πόντους και 15 ριμπάουντ στο ματς του ΟΑΚΑ και χθες 12 πόντους με 10 ριμπάουντ.

Διαβάστε επίσης

Νίκησε… από τα αποδυτήρια

Νίκησε… από τα αποδυτήρια

Μόλις μία περίοδο χρειάστηκαν οι «ερυθρόλευκοι», για κάμψουν την ομάδα του Βόβορα, που δεν μπήκε ποτέ ΣΤΟ ΣΕΦ…