Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δεν κάναμε κάτι, μόνο το πρώτο βήμα. Στο ΟΑΚΑ για το 2-0 (video)

Ολυμπιακός: Δεν κάναμε κάτι, μόνο το πρώτο βήμα. Στο ΟΑΚΑ για το 2-0 (video)
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2022 - 00:52

Το καθήκον του έκανε ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και νικώντας με 74-61 τον Παναθηναϊκό έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Έκανε το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του μεγάλου του στόχου, του πρωταθλήματος.

Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Έκανε απλά το 1-0 και συνεχίζει παρακάτω. Και συνεχίζει παρακάτω γνωρίζοντας πως στον δεύτερο τελικό, στο ΟΑΚΑ (14/6, 21:00), οφείλει να είναι καλύτερος, ειδικά στην επίθεσή του. Ο Παναθηναϊκός, ειδικά με τον κόσμο στο πλευρό του, θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, ο Ολυμπιακός, όμως, οφείλει να είναι έτοιμος. Και να μην σκέφτεται ούτε το 1-0 στη σειρά των τελικών, πόσο μάλλον το 5-1 στη σεζόν ως τώρα με τον αντίπαλό του.

Και είναι δεδομένο πως αν ο Ολυμπιακός δεν προσέξει, ή χάσει τη συγκέντρωσή του, ή υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό, δεν θέλει και πολύ να... μπλέξει. Γι’ αυτό καλείται να προσέξει πολύ. Να «διαγράψει» ό,τι έχει γίνει ως τώρα και να παίξει στο 100% για να φτάσει στο 2-0.

Έτσι κι αλλιώς, μόνο με τη νίκη στο ΣΕΦ, το Σάββατο, ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάτι. Καλείται, όμως, να συνεχίσει τη δουλειά του για να φτάσει πιο κοντά στον στόχο του. Δεν κάναμε και τίποτα, συνεχίσουμε πιο δυνατά. Και πάμε στο ΟΑΚΑ για νέο «διπλό», για το 2-0...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης