Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Ώρα για εδραίωση της κυριαρχίας του και για το 2-0!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Ώρα για εδραίωση της κυριαρχίας του και για το 2-0!
Τρίτη, 14 Ιουνίου 2022 - 09:58

Μπαίνουμε ξανά σε ρυθμό Παναθηναϊκού, τελικών, (σ)κούπας! Ο Θρύλος επιστρέφει σήμερα στην ενεργό δράση, αν και με προβλήματα και απουσίες (πιθανώς), αρκετά δυνατός και έτοιμος για να πετύχει τον στόχο του. Στις 21:00 ο Ολυμπιακός παίζει στο ΟΑΚΑ το δεύτερο ματς της σειράς των τελικών της Α1 και θέλει να μετρήσει ισάριθμες νίκες, για να το σηκώσει την Παρασκευή στο ΣΕΦ! Να «σκουπίσει» τον αντίπαλό του, να επιβεβαιώσει την πλήρη αγωνιστική ανωτερότητά του και να αποδείξει ότι στη νέα εποχή, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, θα κερδίζει εκείνος που το δικαιούται μέσα στο παρκέ.

Ο Μπαρτζώκας μάλλον δεν θα έχει ΜακΚίσικ και Ζαν Σαρλ, αφού αμφότεροι είχαν προβλήματα, τις προηγούμενες ημέρες. Χθες συγκεκριμένα, έχασαν την προπόνηση, ο ένας λόγω διαστρέμματος και ο άλλος λόγω στομαχικών διαταραχών. Ο Ολυμπιακός έχει, βεβαίως το ρόστερ, για να καλύψει τα κενά τους, ωστόσο μιλάμε για δύο σημαντικές απουσίες, εφόσον επιβεβαιωθούν.

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός έχει δείξει ήδη ότι είναι καλύτερος. Έχει δείξει ότι έχει το μομέντουμ, έχει δείξει ότι έχει τη δύναμη να τον νικήσει όπου και όποτε τον βρει… Και σήμερα καλείται να το κάνει ξανά, για να πάρει σαφές προβάδισμα τίτλου. Ραντεβού στις 21:00!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης