Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καλάθι και… Φαλ! (video)

Καλάθι και… Φαλ! (video)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 16:52
Αρθρογράφος: Χρήστος Κουής
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΗΣ

Μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού, σε όλη τη φετινή σεζόν, αλλά και στους τελικούς γενικά, αλλά και στο ΟΑΚΑ, χθες, ειδικότερα, ήταν και ο Φαλ. Και ας μην βρέθηκε στο καλύτερο βράδυ του. Ο Θρύλος νίκησε 72-78 τον Παναθηναϊκό και έκανε το 2-0 στη σειρά, ανατρέποντας το -14 του πρώτου ημιχρόνου, στην 3η περίοδο αποδίδοντας μπάσκετ υψηλού επιπέδου στο ΟΑΚΑ. Και ο Φαλ είχε σημαντική συνεισφορά σε αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα συνόλου και όχι μονάδων και κάθε ματς έχει ξεχωριστούς πρωταγωνιστές. Μπορεί η περιφέρεια του Θρύλου να ήταν στις… επάλξεις το βράδυ της Τρίτης, αλλά η παρουσία του Φαλ ήταν εξαιρετική, μέσα στη ρακέτα του Θρύλου του ΠΑΟ και συνέχισε και χθες να… προκαλεί φόβο στον αντίπαλο με πολλούς παίκτες να έχουν πέσει «θύματα» του Γάλλου σέντερ.

Αυτή τη φορά, το «θύμα» ήταν ο Έβανς που ένιωσε λίγο… από το δάγκωμα του «κροκόδειλου» όταν βρέθηκε στο «ένας με έναν» με το Φαλ, πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Τον ισοπέδωσε πραγματικά ο Γάλλος τον αντίπαλό του, δείτε και μόνοι σας στο 6:35 του βίντεο:

Διαβάστε επίσης