Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Ντόρσεϊ λέει «ΝΑΙ» στον Θρύλο! (photo)

Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Ντόρσεϊ λέει «ΝΑΙ» στον Θρύλο! (photo)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 14:15

Ένα θέμα που απασχολεί ενεργά τον Ολυμπιακό είναι η παραμονή στην ομάδα και τη νέα σεζόν, του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Και ο 26χρονος παίκτης, ο οποίος δείχνει να έχει ‘δέσει’ αρκετά καλά εδώ, παίζοντας ωραίο μπάσκετ, φέρεται να είναι έτοιμος να πει το ‘ναι’ στον Θρύλο, στην πρόταση ανανέωσης και παραμονής του εδώ. Το σενάριο έρχεται από τη γειτονική χώρα και αναφέρει ότι ο διεθνής γκαρντ αναμένεται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Θρύλου! Συγκεκριμένα, με το θέμα ασχολείται ο Αλεσάντρο Μάγκι, γνωστός δημοσιογράφος του Sportando, ο οποίος εν γένει είναι έγκυρος και μέσα στο θέμα… Ο δημοσιογράφος επικαλείται δικές του πηγές για το θέμα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

«Ο Ντόρσεϊ είναι κοντά στο να υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τον Ολυμπιακό, μου λένε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάγκι. Ο Ντόρσεϊ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και το NBA, με τον Θρύλο να του έχει κάνει πρόταση για να παραμείνει εδώ και να συνεχίσει και τη νέα χρονιά, στην Ευρωλίγκα. Όπως αναφέρει το σενάριο από την Ιταλία, του Αλεσάντρο Μάγκι, ο Ντόρσεϊ είναι έτοιμος να πει το «ΝΑΙ» και να παραμείνει εδώ.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης

Καλάθι και… Φαλ! (video)

Καλάθι και… Φαλ! (video)

Το νέο σλόγκαν του Γάλλου… «κροκόδειλου», τον οποίο… δεν σταματά κανείς, έτσι εύκολα…

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Τόσο περίπου χρειάστηκε ο Θρύλος για να ζευγαρώσει τις νίκες του στη σειρά των τελικών και απέχει ακόμα μία, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος