Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρακάμερα του θριάμβου στο ΟΑΚΑ και οι πανηγυρισμοί της μεγάλης νίκης! «One more!» (video)

Η παρακάμερα του θριάμβου στο ΟΑΚΑ και οι πανηγυρισμοί της μεγάλης νίκης! «One more!» (video)
Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 15:08

Ο Ολυμπιακός πήγε, είδε, νίκησε. Που; Στο ΟΑΚΑ. Ποιον; Τον Παναθηναϊκό. Πως; ΕΤΣΙ! Δείτε την παρακάμερα από το Ολυμπιακό Κλειστό, με μπόνους τους πανηγυρισμούς στο φινάλε, στα αποδυτήρια!!

Τρομερή ατμόσφαιρα στην ομάδα, με τον Ολυμπιακό να δείχνει γιατί προοδεύει! Ομάδα, παρέα, συμπαίκτες, φίλοι, προπονητής εμπνευστής, συνεργάτες ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! Τιμ μάνατζερ ΓΑΥΡΟΣ και γενικά όλοι στην ομάδα… στα κόκκινα! Για αυτό αυτή η ομάδα… δεν έχει αντίπαλο και έφτασε φέτος εκεί όπου έφτασε.

Το βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό. Από τις παραινέσεις για νίκη, μεταξύ των παικτών, πριν το ματς, μέχρι τα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!» στο φινάλε, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Καλάθι και… Φαλ! (video)

Καλάθι και… Φαλ! (video)

Το νέο σλόγκαν του Γάλλου… «κροκόδειλου», τον οποίο… δεν σταματά κανείς, έτσι εύκολα…

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Έκανε το 2-0 σε… δέκα λεπτά

Τόσο περίπου χρειάστηκε ο Θρύλος για να ζευγαρώσει τις νίκες του στη σειρά των τελικών και απέχει ακόμα μία, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος