Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανέλαβε πρώτος προπονητής στο Περιστέρι ο Σπανούλης (photo)

Ανέλαβε πρώτος προπονητής στο Περιστέρι ο Σπανούλης (photo)
Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 - 16:21

Είναι επίσημο, νέα εποχή με τον Kill Bill στο τιμόνι, για το Περιστέρι. Ανέλαβε πρώτος προπονητής στο Περιστέρι ο Σπανούλης, όπως έγινε και επίσημα γνωστό το Σάββατο. Ο θρύλος του Ολυμπιακού, ο οποίος σταμάτησε πέρσι την καριέρα του, αρχίζει έτσι μια νέα. Πρώτη φορά, σε ανδρική ομάδα, στην Ελλάδα και δη στο Περιστέρι.

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου».

Ευχόμαστε και εμείς στον Kill Bill καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια!

Δείτε:

Διαβάστε επίσης