Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξελίξεις με Πίτερς!

Εξελίξεις με Πίτερς!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 20:30

Τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του Άλεκ Πίτερς «παίζει» δυνατά στα μεταγραφικά θέματα του μπασκετικού Ολυμπιακού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει συμφωνήσει με τον Θρύλο, για να μετακομίσει στον Πειραιά, όμως το μόνο θέμα είναι η ομάδα του, η Μπασκόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ισπανία, η Μπασκόνια θα αποδεσμεύσει τον παίκτη!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Cadena SER, η ισπανική ομάδα σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Αμερικανό φόργουορντ, καθώς βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Ούγκο Μπεσόν. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό.

Δύο από τους λόγους της ενδεχόμενης αποδέσμευσης του Πίτερς είναι για τις θέσεις των ξένων της Μπασκόνια και δεύτερον, λόγω των απολαβών του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο27χρονος φόργουορντ, που φημίζεται για το «φονικό» του σουτ, μέτρησε 9,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ στην Ευρωλίγκα, ενώ στην Ισπανία 10,4 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης