Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φήμες για Κάαναν και Ολυμπιακό!

Φήμες για Κάαναν και Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2022 - 23:36

Πολλά είναι τα ονόματα των παικτών που εξετάζονται για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Και ένα νέο όνομα κυκλοφόρησε το τελευταίο 24ωρο. Ο λόγος για τον Αϊζάια Κάαναν, ο οποίος φέρεται να εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους», σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Βέβαια, το θέμα μοιάζει πιο προχωρημένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Αμερικανός γκαρντ είναι σε επαφές με τους ανθρώπους του Θρύλου και αν δεν παραμείνει ο Ντόρσεϊ, ενδέχεται να… πιάσει λιμάνι! Προτεραιότητα των Πειραιωτών, πάντως, είναι η παραμονή του Ντόρσεϊ στην ομάδα, όμως περιμένουν ακόμα την απάντηση του.

Την περσινή σεζόν, ο Κάαναν έπαιξε σε Ούνιξ Καζάν και Γαλατασαράι. Ξεκίνησε τη χρονιά στη Ρωσία, με 11,8 πόντους και 1,3 ασίστ ανά αγώνα, αλλά μετά τα όσα συνέβησαν με τον πόλεμο, μετακόμισε στην Τουρκία. Με τη Γαλατασαράι, είχε 10 πόντους και 2,2 ασίστ μέσο όρο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης