Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού» (video)

Βεζένκοβ: «Ευχαριστώ όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού» (video)
Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022 - 01:02

Όλους τους ανθρώπους στον Ολυμπιακό που τον πίστεψαν και τον στήριξαν, αλλά και την οικογένειά του, ευχαρίστησε ο Σάσα Βεζένκοβ για το βραβείο του MVP του ελληνικού πρωταθλήματος. «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με ψήφισαν και με ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς που πέρασε. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Τους Προέδρους, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα.

Τους ευχαριστώ που με στήριξαν, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και με βοήθησαν πολύ καθ’ όλη τη χρονιά. Επίσης, ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου που είναι πάντα εκεί, πάντα δίπλα μου και με στηρίζει στα δύσκολα και στα εύκολα. Τους αφιερώνω αυτό το βραβείο.

Χωρίς τις ομαδικές επιτυχίες, που είναι οι πιο σημαντικές, δεν θα ερχόταν αυτή η ατομική διάκριση. Κλείσαμε τη χρονιά πάρα πολύ επιτυχημένα και εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και σε όλες τις ομάδες. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη νέα σεζόν, με γεμάτα γήπεδα, όμορφο ανταγωνισμό και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης