Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον»

Μιλουτίνοφ: «Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον»
Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 - 00:04

Ένας από τους πιο σημαντικούς προσκεκλημένους του Γιώργου Πρίντεζη στη Σύρο και το AegeanBall Festival 2022, ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μάλιστα, δήλωσε: «Πρώτη φορά βρίσκομαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ήθελα να τιμήσω τον Γιώργο, που αποσύρθηκε και είναι πολύ ωραία. Ο Γιώργος είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Γιώργος ήταν ο πρώτος που ήμασταν σε δωμάτιο μαζί. Όλοι ξέρουν ποιος είναι. Ήθελα να τον τιμήσω και σαν φίλο και σαν συμπαίκτη».

Όσο για το μέλλον του, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, που «ακούστηκε» και τις τελευταίες ημέρες για τον Θρύλο, είπε: «Έχω συμβόλαιο και τη νέα σεζόν και έτσι είναι τα πράγματα. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Στέλνουν τον Καλάθη στη Φενέρ (photo)

Στέλνουν τον Καλάθη στη Φενέρ (photo)

Το όνομα του Έλληνα διεθνούς έχει «παίξει» στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι κλείνει στη Φενέρ.