Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζαν Σαρλ πήγε στην ΤΣΣΚΑ (photo)

Ο Ζαν Σαρλ πήγε στην ΤΣΣΚΑ (photo)
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 11:14

Ο Ολυμπιακός και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ πήραν δρόμους χωριστούς και το ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ, πριν από ελάχιστες ημέρες. Ο Γάλλος δεν ήταν στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για το ροτέισον της νέας σεζόν. Και έτσι, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε άλλη λύση, φέρνοντας στο λιμάνι τον Πίτερς. Δεν πέρασε παρά ελάχιστο διάστημα, από την αποδέσμευση του Ζαν Σαρλ από τον Ολυμπιακό και ο Γάλλος βρήκε ήδη τον επόμενο σταθμός της καριέρας του. Και αυτός είναι στη Ρωσία, με τον παίκτη να γίνεται μέλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το όνομα του Λιβιό Ζαν Σαρλ είχε «παίξει» για τη Βιλερμπάν, όμως οι Ρώσοι του πρόσφεραν 1+1 χρόνο συμβόλαιο και κατάφεραν να τον πείσουν να μετακομίσει εκεί. «Η ΤΣΣΚΑ είναι μια ομάδα με μακρά και σπουδαία ιστορία και χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος της. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος άσος (2,06μ.) στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ.

Θυμίζουμε ότι η ρωσική ομάδα δεν θα είναι παρούσα στη νέα Ευρωλίγκα.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης