Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τελειώνει η αγωνία για Βεζένκοβ

Τελειώνει η αγωνία για Βεζένκοβ
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 - 12:27

Ο Ολυμπιακός ανέμενε με μεγάλη αγωνία την 20ή Ιουλίου. Σήμερα εκπνέει το NBA out του Σάσα Βεζένκοβ και εφόσον αυτό συμβεί, ο «ερυθρόλευκος» άσος θα μείνει και επίσημα στο λιμάνι και τη νέα σεζόν. Γεγονός που εν πολλοίς αναμέναμε να συμβεί, μετά τις εξελίξεις των αμέσως προηγούμενων ημερών. Μπορεί εν πολλοίς να γνωρίζουμε ότι ο Βούλγαρος διεθνής θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, αλλά η σημερινή ημέρα θα σημάνει και το φινάλε της αναμονής για την… επισημοποίηση.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να διατηρήσει εδώ τον Σάσα Βεζένκοβ και να τον «δέσει» για άλλον ένα χρόνο, τουλάχιστον. Ο Θρύλος έκανε τον σχεδιασμό του, έχοντας σε εκκρεμότητα το θέμα αυτό, το οποίο όμως φαίνεται να παίρνει την ευχάριστη τροπή, την οποία άπαντες περίμεναν. Μία εξέλιξη η οποία θα σημάνει την παραμονή του Σάσα εδώ, στο λιμάνι και τη νέα σεζόν.

Ο Σάσα είναι φυσικά σε διαρκή επαφή με τον Ολυμπιακό και στο λιμάνι γνωρίζουν τι να περιμένουν, όμως μέχρι να εκπνεύσει και τυπικά του NBA out του φόργουορντ του Θρύλου, η υπόθεση δεν μπορεί να θεωρείται τελειωμένη. Ο Ολυμπιακός πλέον έχει σχεδιάσει με τον Σάσα στο ρόστερ του, καθώς όλα τα σημάδια των τελευταίων ημερών αυτό έδειχναν, αλλά από τις 21 Ιουλίου θα έχουμε και τυπική επιβεβαίωση, αυτού που ήδη γνωρίζουμε, εν πολλοίς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης