Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα: «Μια γεύση του τι να περιμένουν οι Πειραιώτες από τον Μπλακ» (video)

Ευρωλίγκα: «Μια γεύση του τι να περιμένουν οι Πειραιώτες από τον Μπλακ» (video)
Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 - 13:21

Αίσθηση έκανε η απόκτηση του Ταρίκ Μπλακ, από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προσθέτει έναν εξαιρετικό ψηλό, στο ρόστερ της, ως μία πολύ σημαντική λύση, για τη front-line και ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδό της, κοντά στο καλάθι. Εκεί όπου ήδη έχει πολλές και σημαντικές λύσεις. Εκεί όπου είχε ήδη ενισχυθεί, ενισχύεται περαιτέρω και η απόκτηση του Μπλακ «ακούστηκε» δυνατά, στην Ευρώπη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και εμείς μπαίνουμε άμεσα σε… ρυθμό. Ο Μπλακ έρχεται για να συμπληρώσει το ρόστερ, αλλά είναι ένας παίκτης-πολυτέλεια, τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί και να πάρει πολλά και σημαντικά πράγματα. Και η Ευρωλίγκα επανέρχεται με βίντεο-αφιέρωμα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου. «Μια γεύση του τι να περιμένουν οι Πειραιώτες από τον Μπλακ. Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις του, από προηγούμενες σεζόν», έγραψε η Ευρωλίγκα στο ποστάρισμά της και το συνόδευσε με ωραίο, δυνατό βίντεο.

Δείτε:

Διαβάστε επίσης