Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Παρασκευή το απόγευμα στην Ελλάδα, ο Πίτερς!

Την Παρασκευή το απόγευμα στην Ελλάδα, ο Πίτερς!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 13:14

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα και στο μπάσκετ πλέον, προκειμένου να μπει στη δράση και να αρχίσει προετοιμασία! Οι Πειραιώτες αρχίζουν δουλειά στις 22/8 και έχουν μπροστά τους αρκετό διάστημα, για να δουλέψουν σε προπονήσεις και φιλικά, ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι, τη νέα σεζόν και να σαρώσουν τα πάντα στο διάβα τους… Να πάρουν ξανά ό,τι είναι για κατάκτηση, στην Ελλάδα, αλλά και να κάνουν το βήμα παραπάνω, στην Ευρωλίγκα. Και σε αυτό το πλαίσιο έρχεται στην Ελλάδα και ο Άλεκ Πίτερς!

Την Παρασκευή το απόγευμα θα είναι στην Ελλάδα ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού. Έρχεται στη χώρα μας ο εξαιρετικός Αμερικανός, προκειμένου να πιάσει δουλειά και να μπει στην προετοιμασία (22/8) του Θρύλου. Μαζί με τους συμπαίκτες του, θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του Μπαρτζώκα, το προσεχές διάστημα, για να κάνουν μέσα στη σεζόν αυτά που πρέπει και να κατακτήσουν τίτλους!

Μέσω Μπιλμπάο έρχεται ο Πίτερς στην Ελλάδα και πιάνει άμεσα δουλειά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης