Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λαρεντζάκης παίζει και στην Εθνική με την αυτοπεποίθηση που παίρνει από τον Θρύλο

Ο Λαρεντζάκης παίζει και στην Εθνική με την αυτοπεποίθηση που παίρνει από τον Θρύλο
Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:47

Χάρμα οφθαλμών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ. Όσο και να θες να «αγνοήσεις» τι γίνεται γύρω του, όμως, δεν μπορείς. Ειδικά με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Ο άσος του Ολυμπιακού βλέπει το μπάσκετ που παίζει στο λιμάνι, να τον ακολουθεί και να τον ωθεί και με τη φανέλα της Εθνικής. Είναι σαφές ότι ο Έλληνας γκαρντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδό του και σε αυτό τον έχει βοηθήσει ξεκάθαρα ο Ολυμπιακός.

Και αυτό το ανεβασμένο επίπεδό του, τον βοηθά να βγάζει τρομερή αυτοπεποίθηση στο παρκέ. Τα τρίποντα που βάζει, τα κλεψίματα που κάνει και η τρομερή άμυνα που παίζει… Ο Λαρεντζάκης ξέρει καλά ποιο είναι το παιχνίδι του και αναλόγως προσαρμόζεται σε αυτό. Αναλόγως κινείται μέσα στο παρκέ.

Έχει καταφέρει, μέσα από τη δουλειά του στον Ολυμπιακό, να έχει επίδραση και στο παιχνίδι των Πειραιωτών, προσφέροντας σημαντικά στοιχεία. Αλλά και στο παιχνίδι της Εθνικής, στο Ευρωμπάσκετ… Φάνηκε και χθες (11/9) με την Τσεχία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης