Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατάθεση ψυχής ο Λαρεντζάκης…

Κατάθεση ψυχής ο Λαρεντζάκης…
Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:14

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος παίκτης που διαθέτει η Ελλάδα στο ρόστερ της. Είναι όμως, αναμφίβολα ένας από τους πιο παθιασμένους. Αν όχι ο πιο παθιασμένος. Και άρα από τους πλέον πολύτιμους. Γιατί το ταλέντο χωρίς πάθος δεν αρκεί. Και αυτό δεν είναι μομφή για κανέναν Έλληνα διεθνή που έπαιξε σε αυτό το Ευρωμπάσκετ. Χωρίς καμία διάθεση διαχωρισμού της προσπάθειας των διεθνών, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ήταν κόντρα στη Γερμανία σε άλλο επίπεδο πάθους και θέλησης.

Έκανε κατάθεση ψυχής ο Έλληνας άσος και του αξίζουν συγχαρητήρια. Όχι γιατί με αυτό τον τρόπο μειώνουμε την προσπάθεια την οποία έκαναν άλλοι παίκτες της «γαλανόλευκης». Του Ολυμπιακού ή μη. Αλλά γιατί ΠΡΕΠΕΙ να αναδειχθεί η σπουδαία προσπάθεια την οποία έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο οποίος έδωσε όλο του το «είναι». Σε όλο το τουρνουά, έως τώρα. Όχι μόνο απέναντι στη Γερμανία.

Ο «Λάρι» πορεύεται με βάση τη δουλειά που (έχει) κάνει στον Ολυμπιακό. Αυτή τον ωθεί. Αυτή φαίνεται στο παρκέ. Και τη νέα σεζόν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στην αναμενόμενη επιτυχία του Ολυμπιακού. Στο χέρι του είναι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης