Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει δίκιο ο Σάσα, όλοι θα μας περιμένουν

Έχει δίκιο ο Σάσα, όλοι θα μας περιμένουν
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:18

Αρχίζουμε και μπαίνουμε κατευθείαν στο… ψητό. Είπε ο Σάσα Βεζένκοβ, μιλώντας στη bwin: «Η Ευρωλίγκα θα είναι πιο ανταγωνιστική και απαιτητική. Όλοι θα μας περιμένουν. Είμαστε χαρούμενοι που έμεινε ο βασικός κορμός, αλλά και για τις προσθήκες που έγιναν. Όλοι έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ξέρουμε τι να περιμένουμε. Όσο πιο γρήγορα δεθούμε και γίνουμε ομάδα, τόσο πιο καλά και όμορφα θα παίζουμε». Σαφές και ξεκάθαρο. Μεγάλη ατάκα και πολύ σωστή, από τον MVP, η οποία δείχνει πως ο Ολυμπιακός δεν πηγαίνει με… ψηλά τον αμανέ, αλλά προετοιμασμένος και προσγειωμένος. Ξέρει τι θα αντιμετωπίσει και ότι όλοι θα τον υπολογίζουν και θα τον βλέπουν αλλιώς, καθώς θα είναι και πιο ενισχυμένος.

Αναλυτικά ο Σάσα είπε:

Πέρσι σε είδαμε να «τρυπάς» πολλά ταβάνια! Τι να περιμένουμε φέτος από εσένα στο παρκέ;

«Η περσινή σεζόν ήταν πετυχημένη για την ομάδα μας. Να έχουμε υγεία και θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Είσαι ο bwin MVP της σεζόν 2021-22. Πόσο εύκολο ή… δύσκολο ήταν να συμβεί αυτό;

«Καταρχήν να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού μηδενός εξαιρουμένου, που με στήριξε, με βοήθησε και καταφέραμε μαζί να πάρουμε δύο τίτλους. Η σταθερότητα είναι κάτι το οποίο δουλεύεται και είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Θέλω να είμαι σταθερός να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τίτλους και να πραγματοποιούμε τους στόχους μας».

Έκανες ντεμπούτο στο Eurobasket καταγράφοντας τρομερούς αριθμούς. Πως ήταν η συμμετοχή σου με την Εθνική Βουλγαρίας;

«Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, μια καινούρια εμπειρία με πολλούς αγώνες σε λίγες ημέρες. Μένει η πικρία ότι δεν προκριθήκαμε στην επόμενη φάση, αλλά πιστεύω μου έκανε καλό σε εμένα και στην ομάδα, που παίξαμε κόντρα σε τόσες δυνατές ομάδες, όπως τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία».

Προσθήκες που αφήνουν υποσχέσεις και διατήρηση κορμού. Πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν;

«Η Ευρωλίγκα θα είναι πιο ανταγωνιστική και απαιτητική. Όλοι θα μας περιμένουν. Είμαστε χαρούμενοι που έμεινε ο βασικός κορμός, αλλά και για τις προσθήκες που έγιναν. Όλοι έχουν εμπειρία από την Ευρωλίγκα, ξέρουμε τι να περιμένουμε. Όσο πιο γρήγορα δεθούμε και γίνουμε ομάδα, τόσο πιο καλά και όμορφα θα παίζουμε».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης