Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έπιασε δουλειά ο «μηχανισμός δικαιολογίας»

Έπιασε δουλειά ο «μηχανισμός δικαιολογίας»
Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2022 - 12:11

Δεν μαθαίνουν. Αν προτιμούν αντί να κοιτούν την αλήθεια κατάματα, να βγαίνουν και να παπαγαλίζουν δικαιολογίες, θα μένουν στη σκιά του Θρύλου. Απλά τα πράγματα… Δεν πρόλαβε να αρχίσει η Ευρωλίγκα και γύρω από τον «εξασφύριχτρο» έχει στηθεί πανηγυράκι… δικαιολογιών και πανηγυράκι… «μπορούσε». Ναι. Μπορούσε να χάσει και πιο άνετα, από τη Ρεάλ.

Άρχισαν από την πρώτη αγωνιστική τα «μαθαίνει», τα «αμοντάριστος», τα «νωρίς ακόμα» και τέτοια… Έπιασε δουλειά ο «μηχανισμός δικαιολογίας». Αυτός που στις στραβές των άλλων βάζει πλάτη με χίλιες μύριες δικαιολογίες και στις στραβές του Ολυμπιακού ξέρει ακριβώς ποιος, τι και γιατί φταίει και βγαίνει με… πύρινα ρεπορτάζ να μας ενημερώσει.

Έτσι και χθες. Άρχισαν από νωρίς τα «έμαθε» και «ξέρει τι πρέπει να διορθώσει» και άλλα τέτοια. Αλλά ακούσαμε και μερικά ενδιαφέροντα. Όπως για το ότι «θα παλέψει να κάνει μερικές τέτοιες νίκες, αν μπορέσει» και άλλα τέτοια. Τους ξεφεύγει καμιά φορά το πόσο έχει μικρύνει ο Παναθηναϊκός… Τι να κάνουμε, όση δικαιολογία και να πουλήσουν, καμιά φορά η αλήθεια βγαίνει μπροστά… Και ας μην την αντέχουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Νέα αρχή με το βλέμμα ψηλά!

Νέα αρχή με το βλέμμα ψηλά!

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει για να παίξει ένα πολύ σημαντικό ματς στη Βαρκελώνη (21:30) θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή και να δείξει ότι στοχεύει ψηλά.