Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα το μεγάλο του «στοίχημα» είναι άλλο

Τώρα το μεγάλο του «στοίχημα» είναι άλλο
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2022 - 14:21

Το θέμα δεν είναι απλώς να φτιάξει ο Ολυμπιακός μια καλή ομάδα και να μπαίνει στο γήπεδο να κάνει σταθερά τα… ίδια πράγματα, σε κάθε αγώνα. Όχι. Αυτό οδηγεί σε στασιμότητα, αλλά και στο να μπορούν οι αντίπαλοί του, από κάποια στιγμή και έπειτα, να προβλέπουν όλες (ή σχεδόν όλες, αρκετές εν πάση περιπτώσει) τις κινήσεις του, στο παρκέ. Και αυτό μπορεί να οδηγήσει τους αντιπάλους του σε μεγαλύτερη ικανότητα αντιμετώπισης όσων ο Θρύλος δοκιμάζει να κάνει στο παρκέ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως πρέπει σε κάθε αγώνα να παρουσιάζει κάτι… νέο. Τώρα το μεγάλο του στοίχημα είναι άλλο. Από τη μία η διατήρηση της ομάδας σταθερά σε υψηλό επίπεδο. Από την άλλη το μη προβλέψιμο παιχνίδι του. Όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο Γιώργος Μποζίκας στις δηλώσεις του μετά το «διπλό» στην Μπαρτσελόνα, η Ευρωλίγκα είναι «μαραθώνιος». Και μέσα σε έναν… μαραθώνιο, όπως αυτός, χρειάζεται να είσαι μη προβλέψιμος.

Αυτό είναι κάτι το οποίο βεβαίως απασχολεί τώρα τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Η διάρκεια και ένα όσο το δυνατόν απρόβλεπτο παιχνίδι. Να μπορεί ο Ολυμπιακός να… εκπλήσσει τους αντιπάλους του, από ματς σε ματς.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης