Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δώσε συνέχεια στη μαγική αρχή που έκανες!

Δώσε συνέχεια στη μαγική αρχή που έκανες!
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2022 - 10:24

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται στην αγωνιστική δράση στην Ευρώπη. Απόψε το βράδυ, στις 21:00, ο Θρύλος παίζει απέναντι στη Ζαλγκίρις για το «2 στα 2» στη διοργάνωση και για να συνεχίσει την θετική του εικόνα, την οποία με το «καλημέρα» άφησε, έχοντας κάνει το «διπλό» στη Βαρκελώνη, την πρώτη αγωνιστική.

Τώρα, η ομάδα επιστρέφει στο παρκέ, για να αναζητήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία μέχρι προ ολίγου καιρού ήταν… κακός μπελάς. Όχι πια. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο ξανά. Έχει ανέβει επίπεδο. Ομάδες σαν τη Ζαλγκίρις, τις… καταπίνει, στην κανονικότητα. Και αυτή την κανονικότητα ψάχνει απόψε στις 21:00 ο Ολυμπιακός, για να κάνει το «2 στα 2».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στα χέρια του τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Και έτσι δεν θα δώσει το παρών. Αντιθέτως, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει κανονικά σε Μπολομπόι και Κάνααν και όπως φαίνεται θα είναι και οι δύο σε καλή κατάσταση και έτοιμοι να βοηθήσουν.

Όλα θα φανούν στο παρκέ. Εκεί όπου η ομάδα του Πειραιά θέλει να συνεχίσει να νικά και να συλλέγει από τώρα… ροζ φύλλα αγώνα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Λάρι και Σακ στις επάλξεις

Λάρι και Σακ στις επάλξεις

Οι δύο άσοι του Ολυμπιακού αναμένεται να παίξουν περισσότερο στο ‘3’ απόψε, για να καλύψουν το κενό του Κώστα Παπανικολάου.