Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει στη «βασίλισσα» ως… βασιλιάς!

Πάει στη «βασίλισσα» ως… βασιλιάς!
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022 - 10:57

Σε mood… Βαρκελώνης οφείλει να μπει ήδη από σήμερα, ο Ολυμπιακός. Ο οποίος έχει μπροστά του «διαβολοβδομάδα» και δη στην Ισπανία, απέναντι σε δύο δυνατούς αντιπάλους. Ο Θρύλος ολοκληρώνει την προετοιμασία του και αναχωρεί για Ισπανία, όπου θα βρει μπροστά του το πρώτο μεγάλο, διπλό εμπόδιο. Το πρώτο μεγάλο, σοβαρό τεστ, εκτός έδρας και δη σε ματς… μαζεμένα. Πρώτα στη Ρεάλ (Τετάρτη) και στη συνέχεια στην Μπασκόνια (Παρασκευή).

Ο Θρύλος πηγαίνει στη «βασίλισσα» ως… βασιλιάς, έτοιμος να δείξει ότι αυτό το οποίο έκανε στην πρεμιέρα, στην έδρα της Μπαρτσελόνα, μόνο τυχαίο δεν ήταν. Απέναντι στην σπουδαία Ρεάλ Μαδρίτης, ο Θρύλος έχει χρυσή ευκαιρία για δήλωση πρωταθλητισμού, στην εφετινή Ευρωλίγκα. Έχει κάνει ήδη μία, δυνατή, στη Βαρκελώνη, αλλά αυτή απέναντι στη Ρεάλ, θα είναι… άλλου επιπέδου. Γιατί θα σημάνει και διάρκεια, η οποία είναι πιο σημαντική, από τα εκάστοτε αποτελέσματα.

Διπλό ματς εκτός έδρας, λοιπόν και το ενδιαφέρον είναι στραμμένο εκεί. Ο Θρύλος έχει την ευκαιρία να δείξει μέταλλο και να εμφανίσει ξανά στο παρκέ όλα τα θετικά του στοιχεία, τα οποία θέλει να τον ακολουθήσουν μέχρι το φινάλε της σεζόν και το Final 4.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης