Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρομερό! Προπονητής ο Έισι! Δείτε που

Τρομερό! Προπονητής ο Έισι! Δείτε που
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 13:33

Ο Κουίνσι Έισι πέρασε πέρυσι από τον Ολυμπιακό και άφησε συνολικά μια θετική εικόνα στην ομάδα. Παρότι αγωνιστικά δεν ήταν ποτέ στις πρώτες επιλογές του Μπαρτζώκα και λίγο έπαιξε, ήταν ένας παίκτης ο οποίος βοηθούσε να είναι τα αποδυτήρια ενωμένα και αγαπημένα και το κλίμα εκεί να είναι καλό. Και αυτό έπαιξε τον ρόλο του, στην θετική εικόνα της ομάδας, πέρυσι. Παράλληλα, ο Έισι πανηγύρισε και τίτλους, με τον Θρύλο, αποχωρώντας στη συνέχεια. Και τώρα… γίνεται προπονητής!

Ο Αμερικανός συνεχίζει να υπηρετεί το άθλημα, αλλά από άλλο πόστο. Και μάλιστα σημαντικό. Αναλαμβάνει τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, στην G-League του NBA. Οι Texas Legends είναι η ομάδα, την τύχη της οποίας αναλαμβάνει ο Έισι. Είχε παίξει εκεί τη σεζόν 2016-17, έχοντας μέσο όρο σε 12 αγώνες 17,3 πόντους και 8,2 ριμπάουντ και την σεζόν 2018/2019 σημειώνοντας 21.7 πόντους και 7.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 3 αγώνες.

Ο Έισι συμμετείχε στην προσπάθεια του Θρύλου στην περσινή Basket League, έχοντας 4,4 πόντους και 1,4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 10 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στα 14 παιχνίδια στα οποία έπαιξε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης