Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορείς να την αφήσεις να πιάσει ρυθμό

Δεν μπορείς να την αφήσεις να πιάσει ρυθμό
Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 16:04

Το ματς απέναντι στην Μπασκόνια δεν θα ισχυριστούμε ότι είναι πιο δύσκολο, από εκείνο στη Ρεάλ. Ή απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Είναι όμως ένα δύσκολο ματς. Πολύ. Και αυτό, όπως και άλλα, δεν είναι μόνο στο χέρι του Θρύλου, το πως θα πάει. Αφού πάντα παίζει και αντίπαλος. Και δη ένας αντίπαλος… θιασώτης του ρυθμούς και της… ρέντας. Αν αρχίσουν οι «κοντοί» της Μπασκόνια να τα… βάζουν, ο Ολυμπιακός θα έχει πρόβλημα. Οπότε η δουλειά απόψε μπορεί να γίνει μόνο με έλεγχο της περιφέρειας.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει μόνο να μην τα δέχεται, αλλά πρέπει και να τα βάζει. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί απόψε να κάνει κάτι καλύτερο από το 25% στη Ρεάλ. Και αυτό θα μπορέσει να τον βοηθήσει στην προσπάθεια την οποία θα κάνει, για να κόψει τον ρυθμό της Μπασκόνια και να την κρατήσει και χαμηλά στο σκορ. Αν ο Ολυμπιακός δεν κόψει «τον αέρα» της Μπασκόνια σήμερα, θα πρέπει να κάνει μεγάλη υπέρβαση, για να νικήσει.

Μέσα σε αυτή την υπέρβαση είναι και το ότι πρέπει να βάλει την μπάλα περισσότερο στη ρακέτα και να πάρει πράγματα από εκεί, αφού θεωρητικά υπερτερεί με Φαλ, Μπολομπόι και Μπλακ. Πρέπει άπαντες να δώσουν, σε αυτό το κομμάτι και να βοηθήσουν να πάρει ο Θρύλος σκοράρισμα, από τη ρακέτα.

Το ματς θα είναι δύσκολο. Αλλά με κατάλληλη προσέγγιση, την οποία δεδομένα ο Μπαρτζώκας ξέρει, μπορεί η ομάδα να κάνει το 4/4.

Διαβάστε επίσης