Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γκάζια» τώρα και να πιάσουν τόπο

«Γκάζια» τώρα και να πιάσουν τόπο
Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2022 - 15:57

Δεν «γκρεμίζεται» το σύμπαν, με μια ήττα. Δεν αλλάζει ριζικά η εικόνα ΟΜΑΔΑΣ, της ομάδας του Ολυμπιακού, με δύο ήττες στην έδρα του. Ακόμη και αν αυτές είναι διαδοχικές και προδίδουν μία αγωνιστική κάμψη. Είναι σαφές ότι η ομάδα, παραμένει ΟΜΑΔΑ. Ομαδάρα, για την ακρίβεια. Και η γκέλα στο πρόγραμμα είναι. Έγινε. Θα γίνει και άλλη και σίγουρα θα πρέπει η ομάδα να διατηρηθεί σε καλή ψυχολογική κατάσταση και να μην επιτρέψει σε οποιεσδήποτε αναμετρήσεις δεν μπορέσει να φέρει στα μέτρα της, να τη «ρίξουν».

Τα «γκάζια» του Γιώργου Μπαρτζώκα τώρα, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα. Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία. Και πρέπει να πιάσουν και τόπο. Είναι καλό για την ομάδα να προσγειωθεί, ακόμη και «ανώμαλα», αυτή τη στιγμή. Ο Θρύλος είναι σε υψηλό επίπεδο και το έχει ήδη αποδείξει. Αλλά πρέπει διαρκώς να το αποδεικνύει και πρέπει διαρκώς να δείχνει ότι δουλεύει με γνώμονα το να γίνεται καλύτερος!

Είπαμε και πριν, είναι καλό να γίνουν τώρα ‘στραβές’ για να μην φτάσει σε σημείο η ομάδα να αιθεροβατεί. Να πατήσει ξανά στη γη, να βγάλει από πάνω της ατέλειες και ελαττώματα και να πορευτεί ανανεωμένη, από εδώ και στο εξής. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Και τίποτα δεν έχει «στραβώσει» ουσιαστικά. Είναι ΤΩΡΑ που χρειάζονται τα «γκάζια» και πρέπει να… απορροφηθούν από την ομάδα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης