Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι νέοι ξένοι στα χνάρια του Ουόκαπ

Οι νέοι ξένοι στα χνάρια του Ουόκαπ
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 14:56

Ο Ολυμπιακός έχει βρει έναν σπουδαίο παίκτη, έναν εξαιρετικό πλέι μέικερ, στο πρόσωπο του Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός ήρθε στον Ολυμπιακό πέρυσι και μέσα σε έναν χρόνο έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Μπαρτζώκα. Ο κόουτς των Πειραιωτών έχει βρει τον τρόπο να πάρει το καλύτερο από εκείνον και να τον χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην ενδεκάδα.

Οι νέοι ξένοι του Θρύλουο οφείλουν να βαδίσουν στα χνάρια του Ουόκαπ. Να τον χρησιμοποιήσουν ως το απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση. Ο Ουόκαπ μπορεί να μην ήταν πρωτοκλασάτο όνομα της Ευρωλίγκας, όταν ήρθε στον Ολυμπιακό. Αλλά έγινε εδώ τέτοιο! Ανέβηκε επίπεδο! Δούλεψε πολύ, «μπήκε» απολύτως στη νοοτροπία της ομάδας, στο «πετσί» του ρόλου, τον οποίο του ανέθεσε ο Μπαρτζώκας και εκτελεί άψογα το πλάνο.

Κάνααν, Μπολομπόι, Μπλακ, Πίτερς, ακόμη και ο Πάπας αν θέλετε, πρέπει να κάνουν τον Ούοκαπ… αφίσα στο δωμάτιό τους. Να γίνουν σαν αυτόν και να «μπουν» στον Ολυμπιακό και στον ρυθμό του, για να δώσουν «το κάτι παραπάνω».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Αναλύουμε τους τρεις βασικούς άξονες της φετινής «συνταγής» του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μια «συνταγή» με… γλυκό φινάλε, ελπίζουμε όλοι.