Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντυπωσιακός Μπολομπόι στο Top10 της αγωνιστικής (video)

Εντυπωσιακός Μπολομπόι στο Top10 της αγωνιστικής (video)
Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 12:31

Πολύ σημαντική η νίκη του Ολυμπιακού, απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, την περασμένη Πέμπτη. Και με ωραίο μπάσκετ, εκατέρωθεν. Η Άλμπα είναι μια εντυπωσιακή ομάδα, ανά διαστήματα, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι του. Και το ματς είχε δύο φάσεις highlights στο Top10 της αγωνιστικής! Η μία ήταν για τον Ολυμπιακό και ήταν στο Νο9.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Πρωταγωνιστές ο Σλούκας και ο Μπολομπόι, οι οποίοι συνεργάστηκαν υποδειγματικά στο πικ-εν-ρολ, με πασέρ τον Σλούκα (φυσικά) και εκτελεστή τον Τζόελ Μπολομπόι, ο οποίος κάρφωσε την μπάλα στο καλάθι των Γερμανών. Με τρόπο εμφατικό, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες φάσεις.

Το κάρφωμα του σέντερ του Ολυμπιακού κέρδισε μια θέση στα highlights της 10ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας! Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Θα πάει ψηλά, γιατί…

Αναλύουμε τους τρεις βασικούς άξονες της φετινής «συνταγής» του Ολυμπιακού στο μπάσκετ. Μια «συνταγή» με… γλυκό φινάλε, ελπίζουμε όλοι.