Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγάλο συν του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι

Το μεγάλο συν του Ολυμπιακού ενόψει ντέρμπι
Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022 - 11:09

Απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τις νίκες του, σε επίπεδο μεταξύ τους «αιωνίων» ντέρμπι. Να δείξει ξανά ποιος είναι το αφεντικό και ποιος κάνει κουμάντο στο ελληνικό μπάσκετ, αγωνιστικά. Στο παρκέ. Εκεί όπου πρέπει πάντοτε να παίζονται ΟΛΑ τα ντέρμπι και όλα τα ματς.

Ο Θρύλος μετράει ένα εξαιρετικό ποσοστό στα δίποντα και στα τρίποντα και ενόψει ντέρμπι και μπαίνει στο παρκέ… φουριόζος.

Αναλυτικά ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός έχει το καλύτερο ποσοστό, μεταξύ των 12 ομάδων της κατηγορίας, τόσο στα δίποντα (66,66%) όσο και στα τρίποντα (48,93%).

- Μετά τη μηδενική επίδοση που είχε στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Προμηθέα, για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο μέσος όρος επιθετικών ριμπάουντ έπεσε στα 6 για τον Ολυμπιακό. Είναι ο μικρότερος της φετινής Basket League και 4,2 χαμηλότερα από τον αντίστοιχο περσινό του στην κανονική περίοδο (10,42).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Άλλη μια επιβεβαίωση κυριαρχίας

Άλλη μια επιβεβαίωση κυριαρχίας

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:15 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του, επί του «αιωνίου» αντιπάλου του.