Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο χέρι του η όγδοη νίκη!

Στο χέρι του η όγδοη νίκη!
Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2022 - 09:55

Κομβικό σημείο για τον Ολυμπιακό. Κομβικό ματς το αποψινό. Νικά και πάει το ρεκόρ του στο 8-4, παίρνοντας ώθηση για τη «διαβολοβδομάδα» που έρχεται. Ηττάται και βάζει εαυτόν σε δύσκολη θέση, έχοντας απωλέσει ένα σημαντικό ματς στο σπίτι του, μπροστά στο κοινό του και απέναντι σε μια καλή ομάδα, μεν, του χεριού του, δε… Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 τη Βίρτους Μπολόνια και θέλει να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Στόχος του Θρύλου ξεκάθαρα η όγδοη νίκη στη διοργάνωση, απέναντι σε μια ταλαντούχα ομάδα, με ποιότητα, με εξαιρετικές μονάδες. Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε να αντιπαραβάλει, σε όλα αυτά την ομαδικότητα. Το ομαδικό πνεύμα, το πάθος, τη θέληση, αλλά και φυσικά τη δική του ποιότητα. Τη δική του αξία.

Με τον παράγοντα έδρα να είναι και απόψε με το μέρος του, αν και απέναντι σε παίκτες όπως ο Χάκετ ή ο Τεόντοσιτς που έχουν ζήσει το ΣΕΦ και έχουν αγαπηθεί εδώ, ο Ολυμπιακός καλείται να βγάλει στο παρκέ το καλό του πρόσωπο και να οδηγήσει το ματς εκεί όπου θέλει. Μετράει πολύ η αποψινή νίκη και στο λιμάνι το ξέρουν καλά. Έχει μέσα της το «πρέπει» και ο Ολυμπιακός οφείλει να είναι έτοιμος, για να ανταπεξέλθει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κλειδί και απόψε η άμυνα

Κλειδί και απόψε η άμυνα

Η Βίρτους είναι μια ταλαντούχα ομάδα, αλλά δεν έχει πιάσει ρυθμό στην επίθεση. Αν ο Θρύλος την κρατήσει χαμηλά, μπορεί να τη νικήσει.