Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: "Από τις πιο σημαντικές..."

Μπαρτζώκας:
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023 - 00:51

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Βίρτους Μπολόνια, τόνισε αρχικά: «Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν. Είχαμε δύσκολες καταστάσεις γιατί χάσαμε τον Σλούκα, που είναι ο πρώτος δημιουργός μας και ο Βεζένκοβ ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να παίξει πολύ»

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε και στη σημασία της νίκης. «Αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές νίκες της σεζόν. Έχω μεγάλο σεβασμό στον κόουτς Σκαριόλο και την Βίρτους. Πάλεψαν και επανήλθαν στο ματς. Κάναμε πολλά πράγματα λάθος στο τέλος, αλλά διαχειριστήκαμε το προβάδισμα και πήραμε τη νίκη», δήλωσε.

Ρωτήθηκε για τον Σλούκα και αν θα είναι έτοιμος για τη συνέχεια, τονίζοντας: «Θεωρώ θα είναι σε θέση να παίξει. Σήμερα όμως ήταν πραγματικά άρρωστος και έμεινε στο ξενοδοχείο. Αυτό ήταν αρχικά να συμβεί με τον Βεζένκοφ, αλλά έπαιξε. Θα ξεκουραστεί για 2-3 μέρες και μετά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης».

Διαβάστε επίσης