Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μακάμπι, το επόμενο «θύμα» του Ολυμπιακού

Μακάμπι, το επόμενο «θύμα» του Ολυμπιακού
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023 - 09:58

Δεν πέφτει ο ρυθμός της Ευρωλίγκας. Δεν μειώνεται η συχνότητα των αγώνων, ούτε και η σημασία τους. Κάθε άλλο. Όλα τα ματς εφεξής είναι πολύ πιο σημαντικά, από εκείνα τα οποία ο Θρύλος έχει δώσει ήδη… Και μπροστά του, τώρα, βρίσκει τη Μακάμπι. Απέναντι στην ομάδα του Τελ Αβίβ, στο κατάμεστο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρωλίγκας. Τζάμπολ στις 21:30.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με όλα τα «όπλα» του στη διάθεσή του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει προετοιμάσει την ομάδα του, για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο επικίνδυνο και ικανό. Ο κόουτς δεν ξεχνά πως η ομάδα του ηττήθηκε, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, για την εφετινή διοργάνωση. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και οι παίκτες του. Να έχουν στο μυαλό τους ότι το να παραμείνουν στην κορυφή είναι πιο δύσκολο, από το να φτάσουν σε αυτή.

Ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά τη στήριξη του κόσμου του, όπως πάντα. Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό, ο Θρύλος θα παίξει μπροστά στο κοινό του, σε ένα ΣΕΦ το οποίο αναμένεται και απόψε να έχει πολύ κόσμο. Και αυτό το «δέσιμο», ομάδας και κόσμου, μπορεί να ωθήσει την ομάδα μπροστά και να την οδηγήσει στη νίκη. Ραντεβού στις 21:30, για το μεγάλο ματς!

Διαβάστε επίσης