Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν χαλαρώνουμε, πάρτε και τον Άρη!

Δεν χαλαρώνουμε, πάρτε και τον Άρη!
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 - 10:52

Θρύλος είσαι, με Ευρωλίγκα και Α1! Δυνατά και στο πρωτάθλημα και συνέχεια ανάλογη της πορείας μέχρι τώρα, θέλει ο Θρύλος, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη. Δυνατό ματς, εντός έδρας, με τον κόσμο στο πλευρό του, για να διατηρήσει το απόλυτο στην Basket League και να προχωρήσει προς την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα καλό σερί στην Ευρωλίγκα και την πρώτη θέση, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα είναι άλλη υπόθεση. Τελευταίο ματς, εκτός έδρας με το Περιστέρι και ο Ολυμπιακός… τα χρειάστηκε. Προσοχή, λοιπόν και ο πρώτος ο οποίος θέλει να δει την ομάδα του να μη χαλαρώνει, είναι ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η ομάδα του Πειραιά δεν θα έχει τον Κώστα Σλούκα, φυσικά, ο οποίος κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, για να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό, στην ενεργό δράση, για την Ευρωλίγκα. Κατά τα άλλα, ένας Αμερικανός θα μείνει εκτός 12άδας, ως είθισται και αυτό έρχεται ως νέο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο Ολυμπιακός έχει πλούσιο ρόστερ και θέλει να το εκμεταλλευτεί, παίρνοντας λύσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης