Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ιδιοφυές πλάνο του Μπαρτζώκα και η άψογη εκτέλεση που δεν παίρνει άμυνα (video)

Το ιδιοφυές πλάνο του Μπαρτζώκα και η άψογη εκτέλεση που δεν παίρνει άμυνα (video)
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023 - 15:45

Ο Ολυμπιακός είναι «του Μπαρτζώκα». Απλά τα πράγματα. Ο κόουτς έχει πάει την ομάδα του σε άλλο επίπεδο, καθοδηγώντας τη μαεστρικά. Είναι όμως μόνο θέμα του προπονητή; Όχι. Δεν μπορεί να είναι. Χρειάζεται παίκτες, ο προπονητής, να εκτελούν τις εντολές του κατά γράμμα και άψογα. Δεν είναι η πρώτη φορά, κατά την οποία σας δίνουν στο… πιάτο, το πλάνο του κόουτς. Το βίντεο του BasketHead που θα δείτε παρακάτω, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Ολυμπιακός μόνο… τυχαία δεν είναι εκεί όπου είναι.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Το ιδιοφυές πλάνο του Μπαρτζώκα και η άψογη εκτέλεση που δεν παίρνει άμυνα, όταν ο Θρύλος επιλέγει να δημιουργήσει weak side και να αφήσει παίκτη μόνο για εκτέλεση, είναι όλα τα λεφτά. Και παρότι γίνεται επαναλαμβανόμενα, οι αντίπαλο δεν μπορούν να αμυνθούν…

Δείτε γιατί ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή του. Αλλά και γιατί επιλέχθηκαν αυτοί οι παίκτες, για να το εκτελέσουν.

Εδώ το βίντεο-ανάλυση:

Διαβάστε επίσης