Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η παρουσία του Μπαρτζώκα, εγγυάται νέους «Λούντζηδες»

Η παρουσία του Μπαρτζώκα, εγγυάται νέους «Λούντζηδες»
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 09:58

Είναι το κλίμα της ομάδας. Είναι αυτή η οικογενειακή ατμόσφαιρα. Είναι η «παρέα». Είναι ο κόσμος, το ΣΕΦ. Είναι η ιστορία πίσω από το έμβλημα και τα χρώματα. Είναι όμως και ένας άνθρωπος. Ο προπονητής. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας. Και είναι αυτός, ο βασικός λόγος, για τον οποίο βλέπουμε τον Λούντζη. Η παρουσία του Μπαρτζώκα, εγγυάται νέους «Λούντζηδες». Ικανούς να κάνουν εξαιρετικά πράγματα, όπως στο ματς με την Εφές. Να παίρνουν την ομάδα από το χέρι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει τον τρόπο να αναδεικνύει διαρκώς νέους πρωταγωνιστές. Το έδειξε και σε άλλες περιπτώσεις. ΜακΚίσικ, Ουόκαπ, Φαλ, Κάνααν. Λούντζης. Σταδιακά, ο Μπαρτζώκας αναπτύσσει ολοένα και περισσότερο την ικανότητά του να παίρνει ακόμη περισσότερα πράγματα, από τους παίκτες του. Να παίρνει η ομάδα ακόμη περισσότερα πράγματα, από τους παίκτες της.

Είναι σαφές ότι όσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει να δουλεύει με τον ίδιο, επιτυχημένο τρόπο, θα συνεχίσει και ο κόουτς Μπαρτζώκας να αναδεικνύει πρωταγωνιστές. Όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία. Με την αγάπη για το μπάσκετ. Με την αγάπη για τον Ολυμπιακό. Ξέρει ο Μπαρτζώκας πως να τα «βγάλει» όλα αυτά, σε έναν παίκτη…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο νόμος του

Ο νόμος του

Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρωλίγκας, μαθαίνοντας πλέον να ζει στην κορυφή.