Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νικάει όχι μόνο για πάρτη του, αλλά και για όλο το ελληνικό μπάσκετ

Νικάει όχι μόνο για πάρτη του, αλλά και για όλο το ελληνικό μπάσκετ
Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2023 - 12:16

Είναι πραγματικά υπέροχο, το να βλέπει κανείς τον Ολυμπιακό να έχει τέτοια διαρκή άνοδο. Από ματς σε ματς, στην Ευρωλίγκα, στην Ελλάδα, ο Θρύλος έχει καταφέρει να φτιάξει για τον εαυτό του μια εικόνα ομάδας… άτρωτης. Πραγματικά άτρωτης… Και παράλληλα, με το να δυναμώνει τον εαυτό του, δυναμώνει και ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ… Αυτό είναι και το μεγαλύτερο κέρδος του αθλήματος, το οποίο η Ελλάδα αγαπάει: Το να έχει μια ομάδα-πρότυπο στην κορυφή και να το ωθεί μπροστά. Μια ομάδα, την οποία όλοι παραδέχονται, ακόμη και αν τη μισούν… Όπως ορισμένοι…

Κάθε νίκη που «γράφει» στο κοντέρ, ο Θρύλος, δεν είναι μόνο για εκείνον. Εντάξει, προφανώς και ο ίδιος τη χαίρεται διπλά… Νίκη για πάρτη του, αλλά και για όλο το ελληνικό μπάσκετ, είναι κάθε μία από αυτές τις οποίες διαδοχικά πετυχαίνει ο Ολυμπιακός… Την ώρα κατά την οποία ο Παναθηναϊκός βυθίζεται και τραβάει μαζί του προς τα κάτω το ελληνικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός είναι η σωτηρία του αθλήματος, πηγάζοντας υγεία!

Άλλο επίπεδο… Άλλο ήθος… Άλλη αύρα… Άλλη ποιότητα, ομάδας, προπονητή, παικτών, κόσμου, έδρας, Συλλόγου συνολικά… ΑΥΤΟ είναι το ελληνικό μπάσκετ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο νόμος του

Ο νόμος του

Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος κυρίαρχος της Ευρωλίγκας, μαθαίνοντας πλέον να ζει στην κορυφή.