Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος έχει μάθει

Ο Θρύλος έχει μάθει
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023 - 16:54

Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βερολίνο, όπου απόψε στις 21:00 θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την Άλμπα, με στόχο να πάρει το «διπλό» και να επιστρέψει από εκεί ξανά πρωτοπόρος και θριαμβευτής. Απέναντι στους Γερμανούς, ο Ολυμπιακός θα παίξει δίχως Σλούκα και Πίτερς και ένα πράγμα το οποίο προβληματίζει είναι, αν μη τι άλλο, η κόπωση. Από τα συνεχόμενα ματς, σε υψηλό τέμπο, με δύο σημαντικούς του παίκτες εκτός.

Δεν είναι μόνο η απουσία, λοιπόν. Είναι και το γεγονός ότι μικραίνει το ροτέισον του Μπαρτζώκα και επομένως συσσωρεύεται περισσότερη κούραση, στους παίκτες που είναι παρόντες και παίζουν. Για αυτό τον λόγο αναλύαμε νωρίτερα ότι πρέπει ΟΛΟΙ οι παρόντες να βγουν μπροστά και να δείξουν ότι είναι έτοιμοι. Να δείξουν ότι έχουν ό,τι χρειάζεται η ομάδα, εν μέσω αυτών των απουσιών.

Παράλληλα, είναι το θέμα της διαφοράς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Άλμπα. Δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί ο Θρύλος να υποτιμήσει την αντίπαλό του. Δεν περιμένουμε ότι θα το κάνει, βεβαίως… Ο Ολυμπιακός έχει μάθει. Έπαθε. Και έμαθε. Έχει «σφίξει» στην άμυνα, έχει ωριμάσει ως ομάδα και πηγαίνει υποψιασμένος, στο Βερολίνο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

LIVE: Άλμπα-Ολυμπιακός

Ζωντανά από το Βερολίνο, η «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άλμπα, για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.