Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγαίνουν τα εισιτήρια για τις «μάχες» με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!

Βγαίνουν τα εισιτήρια για τις «μάχες» με Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!
Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 - 19:57

Το ματς με τον Άρη για το Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδος μπορεί αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό, όμως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών στην Euroleague πλησιάζουν!

Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο ΣΕΦ για τα ματς με την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν Μονάχου και οι ΓΑΥΡΟΙ θα πάρουν ξανά θέση στην κερκίδα για να στηρίξουν την ομάδα του Πειραιά.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε σχετικά και οι φίλοι του Θρύλου προετοιμάζονται να γεμίσουν ξανά το φαληρικό κλειστό.

Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης ΚΑΕ:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προγραμματισμό των φιλάθλων, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13/02/2023 και ώρα 10:00 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τους ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του ΜΑΡΤΙΟΥ ME THN FC BARCELONA (Τρίτη 07/03/2023 με ώρα έναρξης 21:00) ΚΑΙ ΤΗΝ FC BAYERN (Πέμπτη 09/03/2023 με ώρα έναρξης 21:00).

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα προς πώληση σε πρώτη φάση, μέσω του www.olympiacosbc.gr από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

Για τα επιπλέον εισιτήρια που θα διατίθενται ανά αγώνα, θα βγαίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πάρε και εσύ θέση στην εξέδρα και στήριξε με τη δύναμη της φωνής σου την προσπάθεια της ομάδας μας. #OLYKOKKINA #THIS IS PIRAEUS #TOGETHERWEFIGHT».

Διαβάστε επίσης