Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επίσημο: Sold out με Μπαρτσελόνα!

Επίσημο: Sold out με Μπαρτσελόνα!
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 14:59

Επίσημο, λοιπόν. Αναμενόταν από μέρα σε μέρα και εντέλει έγινε πράξη! Πολύ νωρίτερα από το παιχνίδι, αφού αυτό έρχεται στις 7/3, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε sold out στο ΣΕΦ ενόψει Μπαρτσελόνα! Δεν έχει σταματημό η… τρέλα των ΓΑΥΡΩΝ, για αυτή την ομάδα. Sold out στο Καραϊσκάκη, sold out στο ΣΕΦ! Sold out παντού γενικότερα και όλες οι ομάδες ζουν και θα ζήσουν ξανά την τρέλα του να παίζει μπροστά σε ένα γήπεδο γεμάτο ΓΑΥΡΟΥΣ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα. Και η ώθηση που έρχεται στο παρκέ, από την εξέδρα, είναι μοναδική. Και μεγάλος λόγος, για τον οποίο αυτή η ομάδα έχει ήδη καταφέρει τόσα πολλά φέτος. Το ΣΕΦ θα είναι ξανά όπως πρέπει, με την Μπαρτσελόνα, ενώ δύο μέρες μετά ακολουθεί και το ματς με την Μπάγερν! Και εκεί φυσικά το ενδιαφέρον είναι μεγάλο… Η ζήτηση είναι μεγάλη! Και όποιος θέλει να βρει θέση, πρέπει να… τρέξει!

H Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας υπενθυμίζει πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την FC BAYERN (Πέμπτη 09/03/2023 με ώρα έναρξης 21:00).

Αναλυτικά:

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω του www.olympiacosbc.gr από το www.ticketmaster.gr, είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, στο τηλέφωνο 2111996007.

«Κάθε παιχνίδι στο ΣΕΦ θα είναι γιορτή!», δήλωσε για το θέμα, ο Νίκος Λεπενιώτης! Ο κόσμος του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα. Και η ομάδα… λαμβάνει! Φύγαμε!

Διαβάστε επίσης