Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνουν το Μιλάνο, ΣΕΦ

Κάνουν το Μιλάνο, ΣΕΦ
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 12:57

Για ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του, τον κόσμο του. Θα έχει στο πλευρό του, τους οπαδούς του, για να τον στηρίξουν, στην προσπάθεια, την οποία θα κάνει, να φύγει νικητής, από την έδρα της Αρμάνι. Δεν είναι… μικρή η βοήθεια, την οποία προσφέρει ο κόσμος του Ολυμπιακού, στην ομάδα. Δεν είναι μικρή η συνεισφορά των οπαδών του Θρύλου, στην προσπάθεια την οποία κάνει η ομάδα, τόσο στο ΣΕΦ, όσο και μακριά από αυτό, να νικάει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με τους οπαδούς του στο Μιλάνο ο Θρύλος, για τη μεγάλη νίκη. Ο έκτος παίκτης θα έχει ξανά τον γνωστό του ρόλο, στην εξέδρα! Περίπου 1000 φιλάθλους του θα έχει κοντά του ο Θρύλος και αναμένεται να κάνουν το Μιλάνο… ΣΕΦ! Ο κόσμος του Θρύλου είναι πάντα κομβικός, στον τρόπο με τον οποίο εμφανίζεται στο γήπεδο η ομάδα. Το ΣΕΦ έχει αποδειχθεί, ως επί το πλείστον, το κάστρο του Ολυμπιακού, στη διοργάνωση. Και το γεγονός ότι η ομάδα θα έχει αυτή τη σημαντική στήριξη και απόψε, μπορεί να είναι κομβικό, για το πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Ομάδα και κόσμος ένα, για τη μεγάλη νίκη. Τη 10η εκτός έδρας φέτος. Εκτός έδρας; Με 1000 ΓΑΥΡΟΥΣ στο γήπεδο, δεν θα μοιάζει και τόσο… εκτός έδρας, το αποψινό ματς.

Διαβάστε επίσης

Απόψε γίνεται διψήφιος

Απόψε γίνεται διψήφιος

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε στο Μιλάνο (21:30) την ευκαιρία να κάνει 10 τις φετινές εκτός έδρας νίκες του.