Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τόμας Ουόκαπ: Εξαιρετικός απέναντι στην Αρμάνι (video)

Τόμας Ουόκαπ: Εξαιρετικός απέναντι στην Αρμάνι (video)
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023 - 12:39

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να βγάζει διαρκώς νέους πρωταγωνιστές, στο παιχνίδι του. Να αναδεικνύει διαρκώς διαφορετικούς παίκτες, μέσα από τα ματς του. Το ίδιο είχε συμβεί, λόγου χάρη, με τον Ουόκαπ. Ο οποίος είχε ξεχωρίσει, για ακόμη ένα ματς. Εξαιρετικός απέναντι στην Αρμάνι, στον πρώτο γύρο, ο Ουόκαπ είχε βγάλει ξανά στο παρκέ τις αμυντικές αρετές του, αλλά όχι μόνο. Είχε διακριθεί και δημιουργικά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι, στο ΣΕΦ, ο Αμερικανός ήταν κομβικός. Θυμόμαστε… Είχε 10 πόντους, σημαντική συνεισφορά στο σκοράρισμα, δηλαδή. Αλλά είχε και δύο ασίστ, όπως και 4 κλεψίματα. Ο Ουόκαπ βάζει τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του και τη βγάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, τον οποίο βοηθά να φτάνει σε νίκες, όπως εκείνη με 82-66, στον πρώτο γύρο, απέναντι στην Αρμάνι.

Πάμε να δούμε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης

Κάνουν το Μιλάνο, ΣΕΦ

Κάνουν το Μιλάνο, ΣΕΦ

Με τους οπαδούς του στο Μιλάνο ο Θρύλος, για τη μεγάλη νίκη (21:30). Ο έκτος παίκτης θα έχει ξανά τον γνωστό του ρόλο, στην εξέδρα!

Απόψε γίνεται διψήφιος

Απόψε γίνεται διψήφιος

Ο Ολυμπιακός έχει απόψε στο Μιλάνο (21:30) την ευκαιρία να κάνει 10 τις φετινές εκτός έδρας νίκες του.