Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Refuse to lose!

Refuse to lose!
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 20:57

Refuse to lose. Όποιος ακούει αυτή τη φράση, σίγουρα σκέφτεται τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Μια ομάδα «πεινασμένων σκύλων» (όπως ανέφερε πριν από καιρό ο Γουόκαπ), η οποία αρνείται να χάσει. Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί καταπληκτική χρονιά, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσιάζει μια εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα, με ρόλους, χημεία και σκληράδα.

O Ολυμπιακός είναι στην κορυφή της Ευρωλίγκας, με 18-8 (18-7 η Ρεάλ, με ένα ματς λιγότερο). Μετά από επτά διαδοχικές νίκες, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν από τη Βαλένθια, την περασμένη Παρασκευή (3/3) και έβαλαν «στοπ» σε ένα «τρελό» σερί 14-0, εντός και εκτός συνόρων. Ωστόσο, στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος, με 16 νίκες τη φετινή σεζόν. Για την ακρίβεια, έχει «16 στα 16».

Μάλιστα, αν κοιτάξουμε και την περσινή σεζόν, συνυπολογίζοντας και τους αγώνες Κυπέλλου, το ρεκόρ αυτό φτάνει στο απίστευτο 49-0. Ναι, καλά διαβάσατε. 49-0, ή 49 διαδοχικές νίκες ή «49 στα 49». Όπως προτιμάτε! Η ουσία, ωστόσο, είναι μία. Ο Ολυμπιακός έχει «φτιάξει» κάτι απίστευτο. Και στόχος του είναι να τα «σαρώσει» όλα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τη φετινή σεζόν.

Το «refuse to lose» φάνηκε ξεκάθαρα την περασμένη Κυριακή (5/3). Ο Ολυμπιακός ζορίστηκε κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, όμως νίκησε με τρίποντο του Βεζένκοφ στα τελευταία δευτερόλεπτα. 80-79 οι «ερυθρόλευκοι» στη νησί της Ρόδου, για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ολυμπιακός αρνείται να ηττηθεί. Και την Τρίτη (7/3) το βράδυ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, ο στόχος του είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος την ισπανική ομάδα και να συνεχίσει δυνατά στο δρόμο για το μεγάλο του στόχο. Την κατάκτηση του ευρωπαϊκού!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης