Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Θα είμαστε όπως πρέπει, θέλουμε το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα»

Λαρεντζάκης: «Θα είμαστε όπως πρέπει, θέλουμε το 2-0 επί της Μπαρτσελόνα»
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2023 - 23:11

Στην κάμερα της «ΕΡΤ 3» και την εκπομπή «Τζάμπολ» μίλησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο «Λάρε» στάθηκε στο ματς με τον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και στο αυριανό (7/3) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θέλει να «σφραγίσει» το πλεονέκτημα έδρας και μαθηματικά.

Όσα δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού:

Για το δυστύχημα στα Τέμπη: «Η αλήθεια είναι πως το μπάσκετ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να γίνει η αγωνιστική από σεβασμό στους ανθρώπους που έχασαν την οικογένειά τους. Η ζωή είναι το πιο σημαντικό πράγμα και θεωρώ ότι με την ακύρωση δείχνεις σεβασμό».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού: «Θα υπάρξουν και τέτοιες εβδομάδες. Δεν μπορούμε πάντα να παίζουμε καλά. Ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις. Με την Μπαρτσελόνα, θα είμαστε αυτοί που έχουμε συνηθίσει».

Για το ματς με τον Κολοσσό: «Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα. Κλέψαμε το ματς, παρά το κερδίσαμε. Η νίκη είναι νίκη και συνεχίζουμε. Ξέρουμε την αξία του Σάσα. Θεωρώ ότι πήρε το παιχνίδι κάπως μόνος του. Βγάλαμε και κάποιες άμυνες. Η νίκη είναι νίκη και σημασία έχει να κερδίζεις και με μισό πόντο».

Για την Ευρωλίγκα: «Πιστεύω ότι κάθε ματς θα είναι κρίσιμο. Στο ματς με την Μπαρτσελόνα θέλουμε το 2-0 απέναντί τους, οπότε είναι καθοριστικό και σημαντικό. Από την αρχή της χρονιάς, κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κοιτάμε μόνο να κλειδώσουμε το πλεονέκτημα έδρας μαθηματικά. Ήταν δύο ματς όπου όλα έγιναν μαζί, η κούραση, τα ταξίδια, αυτό που έγινε στα Τέμπη. Την Τρίτη, μαζί με τον κόσμο, θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

«Μάχη» κορυφής στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (7/3, 21:00) στο ΣΕΦ.

Refuse to lose!

Refuse to lose!

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός αρνείται να χάσει, 49-0 το σερί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.